Skip to content

Welkom bij het Software Migration Team! 

Mijn naam is Gerhard, manager van het Migration Team. Wij zorgen we ervoor dat onze klanten gebruik maken van de laatste versie van onze software. We leveren geüpdate software op, hebben klantcontact in binnen en buitenland, doen re-work, lossen problemen op en zorgen dat onze software developers weten wat er beter kan in ons product. We maken onze klanten wegwijs in nieuwe features. Bij ons komt alles samen! Dat maakt ons werk, maar ook ons team heel divers. En het mooiste? We zoeken nog nieuwe collega’s!

Bekijk onze verhalen en ontdek de wereld van het Software Migration team!This page is avaliable in dutch only

Leer ons verhaal

C# .Net Software DeveloperNunspeet, Gelderland, Netherlands
Cloud Operations TraineeshipNunspeet, Gelderland, Nederland
Frontend DeveloperNunspeet, Gelderland, Netherlands
SaaS Customer Demo SpecialistRemoteNunspeet, Gelderland, Netherlands

Betekenis 'migratie'

mi·gra·tie (de; v; meervoud: migraties)

Migratie heeft tot doel verouderde softwaresystemen te vervangen door al dan niet nieuwe systemen die beter onderhoudbaar zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Tegenwoordig worden veel migraties geautomatiseerd, met een migratietool, uitgevoerd.

Ontmoet je nieuwe collega's

Tom Hagendoorn

Ik werk nog niet zo lang bij Ultimo, nu 10 maanden bij Ultimo in het Migratie Team. Dat is nog niet zo lang, maar ik vind het al wel heel erg leuk. Ik werkte eerst in de horeca. Het is met name leuk uitdagend om diverse klanten in uiteenlopende sectoren en landen te kunnen bedienen en dus ook steeds op een andere manier te moeten in te leven en communiceren. Sterke punten van Ultimo zijn, naast de state-of-the-art software, de gezellige informele sfeer binnen het team en daarbuiten, de wijze waarop je begeleid en getraind wordt en dat je inzet wordt opgemerkt en beloond. Ook vind ik de flexibele werktijden erg prettig.

Martijn Steenbakker

Wat ik zo leuk vind, is dat ik met zo veel mensen aan het communiceren ben: door de diversiteit aan werkzaamheden ben ik het ene moment in gesprek met een collega uit het team, van R&D of van sales en een paar minuten later weer met een klant of een partner. Ik werk hier al 20 jaar, na mijn HBO-opleiding ben ik direct bij Ultimo gaan werken. Het team is echt te gek: Iedereen staat voor elkaar klaar en streeft naar het maximale resultaat en dat alles, met lol en boven al respect voor elkaar. Uiteraard is ook de techniek waar we mee mogen werken ontzettend mooi: SQL (my personal favorite), SOAP, (REST) API, noem het maar op. En last but not least: de big smile van een tevreden klant na het afronden van het zoveelste geslaagde project!

Robert van Ooijen

Het maakt niet uit of je geen IT-gerelateerde opleiding hebt gevolgd. Zo heb ik Hotelschool gedaan en altijd in restaurants gewerkt. Affiniteit en interesse in IT met de juiste motivatie brengen je al een heel eind. Het leertraject en begeleiding is erg fijn zodat je stapsgewijs wordt meegenomen. Het team staat altijd voor je klaar om je te helpen van de kleinste vraag tot een groter dilemma. De eerste dagen in het bedrijf waren iets wat ik nergens nog zo warm heb meegemaakt, je krijgt meteen een gevoel van vertrouwen, waardering dat je er bent en dat er goed voor je gezorgd wordt. En of je nou graag tussen de middag een wandeling maakt of naar de sportschool wilt, je kan tot een zekere hoogte je werkdag zelf inplannen indelen.

Tim Foole

Ik ben begonnen in de Autotechniek en heb de switch gemaakt naar de IT. Van tastbare techniek naar de digitale techniek zeg maar. Al tijdens het sollicitatieproces werd duidelijk dat er voldoende mogelijkheden tot zelfontwikkeling en doorgroeien zijn. Dat werd in de praktijk ook snel duidelijk toen ik hier startte. Na een paar maanden als Support Engineer ben ik begonnen in het Software Migration Team. Hier ging het al snel van kleine projecten naar grotere projecten waarbij klanten veel intensiever gebruikt maken van Ultimo met bijbehorende configuratie. Vooral deze configuratie maakt het werk zeer divers en uitdagend, alles moet na de migratie (en update) feilloos blijven werken en communiceren met externe applicaties. Omdat ik gegrepen ben door de techniek ga ik binnenkort de stap naar het Technical Integrations Team maken. Hiermee maak ik een plek vrij binnen het Software Migration Team, welke jij op zou kunnen vullen!

Waarom wil je dit?

Groeien, leren en werken en daarmee een toekomstgerichte carrière opbouwen. IT is een veelzijdige branche met veel toekomst mogelijkheden. Maar ook soms een beetje ontoegankelijk. Een plek in het Software Migration Team zorgt ervoor dat je de eerste stappen in kan maken in de IT en legt de basis voor je verdere carrière bij Ultimo.

Flexibiliteit in uren

Betrokken werkgever

Internationaal

Werken waar je wilt

Contact met veel en diverse klanten

Gezellig team

JOIN US

Come work at Ultimo

We have open vacancies for software developers & consultants.