Overslaan naar content

Live-link je carrière

Bij IFS Ultimo doen we er alles aan om onze software zo intuïtief en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Standaard op maat voor onze klanten, modulair design en schaalbaar. Maar waarom IFS Ultimo écht goed werkt, is omdat we er eerst goed voor gaan zitten. We gaan goed zitten voor de processen bij onze klanten. Dát is waarom IFS Ultimo écht werkt. Wil jij er ook goed voor gaan zitten en deel van ons team uitmaken?

Vacatures

Filters

2 vacatures

We nemen de tijd om na te denken

Werken bij IFS Ultimo betekent werken met collega's die elkaar perfect aanvullen en die de meest uiteenlopende processen vertalen naar software die in de kern gebruiksvriendelijk moet zijn. Bij IFS Ultimo doen we ons best om onze software zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Geconfigureerd voor onze klanten, ons modulaire, schaalbare ontwerp. Enzovoort, enzovoort. Maar de echte reden dat IFS Ultimo effectief is, is dat we de tijd nemen en gaan zitten. We gaan zitten om de processen van onze klant te overdenken. Dat is echt waarom IFS Ultimo zo succesvol is. Wil je bij ons komen zitten en deel uitmaken van ons team?

Onze afdelingen

Development

Wil je meer weten over werken als developer bij IFS Ultimo.

Implementatie

Wil je meer weten over het werk als implementatie consultant.

De procedure

Hallo!

Na je sollicitatie nemen we contact met je op om kennis te maken. Onze recruiter staat je graag te woord om je eerste vragen te beantwoorden en je een aantal vragen te stellen.

Kennismaken

Tijdens je proces ga je in gesprek met verschillende mensen binnen de organisatie. Je ontmoet je toekomstig leidinggevende en collega’s. Veelal is dit via videobellen, maar het is ook mogelijk om persoonlijk op ons kantoor af te spreken.

Laat zien wie je bent!

We willen graag zien wat je in huis hebt. Laat zien wat je gedaan hebt en welke skills je mee neemt. In sommige gevallen hebben we ook een assessment. Dat geeft je ook de kans om al eens kennis te maken met onze software. Een referentie check maakt deel uit van ons proces.

Aanbieding

Na het goed verlopen van alle gesprekken doen we je graag een aanbieding! We geven je een goed contract passend bij je ervaring en de functie.

IFS Ultimo

T: +31 341 42 37 37 F: +31 341 42 11 72 E: info@ultimo.com

Postbus 220 8070 AE Nunspeet

KVK Harderwijk, 080.62228