Skip to Content

Making great software!

De nieuwste trends en ontwikkelingen staan centraal bij onze productontwikkeling.

Software Development bij Ultimo

Onze Stack

De Ultimo applicatie draait op Azure Kubernetes. Doordat het aantal klanten groeit, moet het platform ook meegroeien. We zijn continue bezig met het zo efficient en stabiel mogelijk draaien van de applicatie. We hebben hoge eisen aan monitoring, hebben volledig automatische deployment, een robust disaster recovery scenarie en testen volledig geautomatiseerd. Onze stack is niet statisch, maar we vernieuwen continue.

Code Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons belangrijk, want fouten komen altijd weer bij ons terug. We hebben automatische testen in de vorm van unit testen, integratie testen en ui testen. Handmatig testen gebeurd eigenlijk alleen tijdens het ontwikkelen. We werken met CI/CD, het is echt niet haalbaar om iedere release handmatig te testen. We releasen namelijk continue!

Jouw ideeën zijn welkom!

We stimuleren developers om met nieuwe technieken te spelen. We vinden het leuk als ervaringen vervolgens gedeeld worden tijdens ons vakgroepoverleg. Wat we vooral belangrijk vinden is dat developers blijven bijleren, maar zich tegelijk realiseren dat niet iedere ‘nieuwe’ techniek altijd direct een verbetering is. Als team denken we mee over welke technieken bij ons passen en welke verbeteringen we kunnen en willen doorvoeren.

Featured positions

Senior Developer (.NET)
Nederland, Gelderland, Nunspeet
Senior Developer (.NET)
Nederland, Gelderland, Nunspeet

We are better together

We design and develop web and mobile applications for our clients worldwide, focusing on outstanding user experience.