Overslaan naar content

Compensation & benefits

Bij IFS Ultimo staat werknemersgeluk voorop. Bovenop de primaire arbeidsvoorwaarden hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden die bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé. Op deze pagina leggen we hier meer over uit.

Salaris

De salarisindicatie is een open dialoog die wij aan het begin van de sollicitatieprocedure voeren. Wij bieden een bruto maandsalaris* dat in lijn is met jouw ervaring. Naast het basissalaris bieden wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, die vermeld staan in de vacature en nader worden toegelicht op deze pagina.

*Jaarlijks evalueren wij de primaire arbeidsvoorwaarden aan de hand van interne en externe benchmarkgegevens.

Thuiswerk-, internet en reiskostenvergoeding

Bij IFS Ultimo heb je de vrijheid om te bepalen waar je wilt werken. Je bent altijd welkom om op één van onze kantoren te werken, maar je kunt er ook voor kiezen om voornamelijk vanuit huis te werken. IFS Ultimo streeft er naar om een eerlijke compensatie te bieden voor het thuiswerken. We hebben een vaste thuiswerkvergoeding, internetvergoeding en uiteraard bieden wij reiskostenvergoeding.

Mobiliteit

In functies waarin mobiliteit van essentiueel belang is, zoals in senior posities, consultancy en sales, is toegang tot ons mobiliteitsbeleid vanzelfsprekend. Onze nadruk ligt op flexibiliteit en het afstemmen op individuele voorkeuren en duurzaamheidsdoelen. Met een mobiliteitsbudget dat boven de marktstandaard ligt, bieden we de vrijheid om keuzes te maken die passen bij jouw omstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijk bonusplan

Bij IFS Ultimo betrekken we al onze medewerkers bij ons gezamenlijke succes. Daarom hebben we een persoonlijk bonusplan opgezet voor iedereen. Dit plan stimuleert om persoonlijke, team- en organisatiedoelen te behalen en bij te dragen aan het collectieve succes van IFS Ultimo.

Pensioenplan

Wij ondersteunen je in je werkzame leven, maar dragen ook bij aan de tijd erna. Daarom bieden wij een pensioenregeling afgestemd op elk land.

Professionele ontwikkeling

Bij IFS Ultimo zetten we ons in om je te ondersteunen in het realiseren van je carrièredoelen. We moedigen professionele ontwikkeling aan en zijn toegewijd om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Via ons prestatie- en talentmanagement systeem heb je toegang tot duizenden online cursussen. Je kunt je eigen leertraject vormgeven met behulp van diverse tools, die je helpen om je carrière uit te stippelen. Met persoonlijke coaching en begeleiding stellen we je in staat om je ambities te verwezenlijken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We streven naar de beste balans tussen economische, sociale en milieubelangen. We willen onze medewerkers hier zoveel mogelijk bij betrekken. Bijvoorbeeld:

  • Onze medewerkers hebben recht op één betaalde vrije dag per jaar die ze kunnen besteden aan vrijwilligerswerk.

  • Jaarlijks laten we onze medewerkers beslissen aan welke goede doelen we geld doneren.

  • We zijn medeoprichter van WoodYouCare en hebben meer dan 3000 bomen geplant in het IFS Ultimo bos.

  • We proberen onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit doen we door hybride werken te promoten, minder te reizen, te streven naar energie-efficiëntie via onze samenwerking met Microsoft Azure-datacentra (die al jarenlang klimaatneutraal zijn) en door gebruik te maken van energiezuinige kantoorgebouwen (A-label).

Een internationale en diverse omgeving

Wij geloven dat diversiteit ons sterker, innovatiever en uiteindelijk competitiever maakt. Bij IFS Ultimo werk je in een internationale omgeving met collega's uit verschillende landen en achtergronden.

Employee Assistance Program

Bij IFS Ultimo stellen we het welzijn van onze medewerkers voorop. We geloven dat zorgen voor de mentale gezondheid en het welzijn van onze medewerkers essentieel is voor het creëren van een positieve en productieve werkcultuur. Daarom bieden we een Employee Assistance Program aan voor al onze collega's en hun familieleden. Dit programma biedt ondersteuning bij werkgerelateerde of persoonlijke problemen. Waaronder kortdurende professionele begeleiding en hulp bij het oplossen van praktische zaken of ondersteuning voor lichamelijke- of mentale problemen.

https://careers.recruiteecdn.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_1920,c_limit/production/images/ApWm/FkWObBPvIxSY.jpeg

Aanvullende verzekeringen

IFS Ultimo heeft verschillende werknemersverzekeringen afgesloten naast de regionale sociale vangnetten, met als doel een betere dekking te bieden bij inkomensverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid, medische kosten of ongevallen tijdens werktijd. IFS Ultimo dekt 100% van de premie.

Bedrijfscultuur

Het bieden van een open en veilige internationale werkomgeving is bij ons prioriteit. Om dit te bereiken houden we onze kernwaarden hoog en organiseren we activiteiten zoals bedrijfsevenementen, teamactiviteiten, vieringen van jubilarissen en vergeten we ook je verjaardag niet. Maar ook de beschikbaarheid van vertrouwenspersonen, een preventiemedewerker en IFS Ultimo Ambassadeurs zijn belangrijke aspecten hiervan.

JOIN US

Kom werken bij Ultimo

We hebben openstaande vacatures voor softwareontwikkelaars & consultants.