Skip to content

Team Lead IT-services

Hybrid
 • Nunspeet, Gelderland, Netherlands
Product Development

Job description

Ben jij een doener? Geïnteresseerd in processen en IT? Benut jij het volledige potentieel als leider van een team, door collega’s aan te moedigen en te helpen in het ontwikkelen van hun talenten?


We zoeken een team lead met interesse om zich verder te ontwikkelen in IT-services. IT-services omvat het management van alle IT-systemen en applicaties die intern gebruikt worden. Je verantwoordelijkheden bestaan met name uit het bewaken en coördineren van het team en het leiden van ons groeitraject. Je werkt vooral samen met jouw team en de information security officer. Maar, dankzij de centrale rol van IT-services in de organisatie werk je uiteindelijk ook samen met veel verschillende mensen van andere afdelingen.


Onze doelstelling:
In lijn met onze IT-roadmap, waar jij ook aan bijdraagt, verbeteren we actief onze processen, systeemkennis en organisatiestructuur. Onze focus ligt op het verder ontwikkelen van het team en het verfijnen van processen om een veilige, schaalbare en beschikbare IT-infrastructuur te garanderen. We volgen deze strategie om naadloos te voldoen aan de dagelijkse behoeften van onze (externe) collega's wereldwijd nu en voor internationale expansie in de toekomst.


Over IFS Ultimo

IFS Ultimo biedt de meest innovatieve en vooruitstrevende SaaS-oplossing voor bedrijven in diverse industrieën. Duizenden organisaties wereldwijd gebruiken het IFS Ultimo Enterprise Asset Management platform, variërend van kleine en middelgrote ondernemingen tot grote multinationals. Wij zijn marktleider in Nederland en België en breiden uit naar Duitsland, Engeland, Noord-Amerika en Canada.


Werken bij IFS Ultimo is op zich al een avontuur. Onze drijfveer als werkgever is ervoor te zorgen dat je werk aansluit bij je ambities en betekenis geeft aan je carrière. Werk dat gewaardeerd wordt door je collega's en je management. Wij willen dat je fantastisch bent in je baan. Wij ondersteunen je met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen. Daarnaast heb je de vrijheid en flexibiliteit van hybride werken.


Ga met ons mee op onze reis bij het bouwen van de nummer één EAM SaaS ter wereld!

Job requirements

Wat neem je mee:

Wij vertrouwen op jouw inschattingsvermogen en zelfbeeld. We hebben een ervaren IT-services afdeling met veel kennis van ons domein. Dit is bij uitstek een vacature waar je in de rol kan groeien en succesvol kan zijn zonder diepe IT kennis. Spreekt de rol je aan en denk je goed aan te kunnen sluiten om succesvol te zijn? Dan nodigen we je uit om te solliciteren en een afspraak in te plannen met onze recruiter, om je motivatie toe te lichten tijdens een online speeddate.


Wat wij bieden:

 • Een fulltime positie (40 uur per week) met een salaris in overeenstemming met je kennis en werkervaring.
 • Een bonus systeem.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen.
 • Een goed pensioenplan (50/50).
 • We ondersteunen hybride werken, dus we voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele thuiswerkplek.
 • Thuiswerk- en internetvergoeding.
 • Betrokken collega's! Bij IFS Ultimo hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Daarom komen we wekelijks samen op ons kantoor in Nunspeet.
 • Corporate Social Responsibility (CSR)-Dag waarmee je één betaalde verlofdag per jaar kunt nemen om deel te nemen aan vrijwilligersactiviteiten.
 • Lees meer over onze compensations & Benefits.

Solliciteren en de volgende stappen:


Wil je ons IT Services-team versterken? Laat het ons weten! We zullen je cv en bij voorkeur je motivatiebrief zorgvuldig bekijken. We nodigen je uit voor een videogesprek om je beter te leren kennen en je te informeren over de volgende stappen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via livelinkyourcareer@ultimo.com of +31 341 42 37 37.
Hybrid
 • Nunspeet, Gelderland, Netherlands
Product Development

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable
Hybrid
 • Nunspeet, Gelderland, Netherlands
Product Development