Skip to content

Inside Sales

Nunspeet, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Teamwork makes the dream work! Wij zoeken een inside sales die samen met de andere salescollega´s zorgt voor een uitstekende verkoopervaring voor onze klanten in de healthcare. Deze functie is fantastisch voor mensen die een salesfunctie ambiëren in de IT, maar hier nog niet zoveel ervaring in hebben.

Wat ga je doen:

De inside sales rol bij IFS Ultimo is een veelzijdige functie. Het ene moment bied jij administratieve ondersteuning aan het (field) salesteam, terwijl je het andere moment je bezighoudt met het analyseren van de vraag en wensen van bestaande klanten. Maar ook leg je de basis voor nieuwe business van inkomende leads. Jij bent vaak het eerste contact voor nieuwe klanten maar je zorgt er ook voor dat bestaande relaties goed worden onderhouden en uitgebreid. Jij weet namelijk als geen ander wat er speelt in het portfolio van de klant en wat er moet gebeuren. Je bent ondernemend van aard en bent pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn.


De Healthcare business unit is een compact en ondernemend team. Op de Nederlandse markt draait het met name om het beheren van bestaande relaties en het uitbouwen van onze positie. Daarnaast hebben we internationale groeiambities met het team, waarbij onderzoek, business development en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn. Jij gaat in eerste instantie aan de slag in de Nederlandse markt en hebt de kans om door te groeien naar internationale activiteiten. Naast groeikansen binnen het Healthcare team, zijn er ook ontwikkelmogelijkheden naar andere teams, als je bijvoorbeeld in de toekomst de overstap zou willen maken naar Manufacturing of Logistics. Onze inside sales medewerkers werken op hybride basis, dus je bent welkom in ons kantoor in Nunspeet, maar thuiswerken wordt ook gestimuleerd.


Over Ultimo:

IFS Ultimo is een internationale organisatie, met het hoofdkantoor in Nunspeet en onderdeel van IFS met meer dan 5000 werknemers wereldwijd. Met een marktleiderspositie in Nederland en België, hebben wij onze pijlen nu gericht op Scandinavië en Noord-Amerika om ook daar de leading solution te worden in Enterprise Asset Management. Bij ambitieuze bedrijfsdoelen horen ambitieuze mensen. Bij IFS Ultimo sta jij daarom aan het roer van jouw carrière. Omdat wij in tal van sectoren en domeinen actief zijn, is geen project hetzelfde. Wij bieden jou veel afwisseling en de kans om impact te maken bij onze Keyplayers zoals: Amsterdam UMC, Haribo, London Airport Gatwick, Toyota e.a... Dit doe je dankzij ons meest vernieuwende en vooruitstrevende EAM-software product op de markt! Wij willen dat jij fantastisch bent in je werk. Dus zorgen wij ervoor dat je vanaf dag één start met een buddy die je alle kneepjes van het vak leert, focus op persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een coach en een gezonde en gelukkige werkcultuur. Vanzelfsprekend horen daar goede arbeidsvoorwaarden bij en organiseren we sociale evenementen.

Vereisten

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris en goed bonussysteem.
 • Incentive regeling.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de (internationale) organisatie.
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen.
 • Goede pensioenregeling (50/50).
 • Vaste netto maandelijkse thuiswerkvergoeding en internetvergoeding.
 • Laptop plus alles wat je nodig hebt voor een goede (thuis)werkplek.
 • Flexibele en informele werkomgeving, waarin teamwork belangrijk is.
 • Een soepele start dankzij een uitgebreid onboardingprogramma en een buddy vanaf dag 1. Diverse trainingen zorgen ervoor dat je onze producten goed leert kennen.
 • Een ontwikkelprogramma en coaching door je manager, afgestemd op jouw behoeften en ambities.
 • Betrokken collega’s met veel aandacht voor de persoonlijke omgang. We hechten veel belang aan het versterken van de onderlinge band door het organiseren van diverse activiteiten.


Wat wij van jou verwachten:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een opleiding in een commerciële richting.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.
 • Omdat we een internationale organisatie zijn is het fijn als je ook de Engelse taal beheerst of interesse hebt om die te leren.
 • 50% van jouw taken bestaan uit administratieve handelingen. Dit vergt discipline en punctualiteit.
 • Affiniteit met het IT domein is absoluut een must om ons state-of-the-art product en de markt snel eigen te maken.
 • Het betreft een hybride functie, daarom dien je op realistische reisafstand van Nunspeet te wonen.
Nunspeet, Gelderland, Nederland
Sales

of

Nunspeet, Gelderland, Nederland
Sales