Skip to content

Junior HR Business Partner

Nunspeet, Gelderland, NetherlandsStaff

Job description

De functie

Wij zijn een snelgroeiend internationaal softwarebedrijf. Met een diverse en energieke cultuur streven we ernaar om niet alleen de best beoordeelde EAM-oplossing wereldwijd te zijn maar ook een aantrekkelijke werkomgeving te bieden aan onze getalenteerde medewerkers.


Vanwege de internationale groei van IFS Ultimo hebben wij binnen ons HR team een positie beschikbaar voor een enthousiaste Junior HR Business Partner.

Als Junior HR Business Partner speel je een cruciale rol in het ondersteunen van diverse HR-processen en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Je bent de spil in al onze internationale HR-activiteiten waarin je oa. verantwoordelijk bent voor het vlekkeloos beheren van dagelijkse HR-werkzaamheden en het ondersteunen van onze medewerkers wereldwijd. Of het nu gaat om het beheren van personeelsdossiers, het verwerken van mutaties in de salarisadministratie, het bijwerken van HR-systemen of het assisteren bij onboarding, jij bent de schakel die alles soepel laat verlopen.


Jouw taken:

 • Beheren van personeelsdossiers en HR-administratie.
 • Verwerken van mutaties in de diverse HR- en Payrollsystemen.
 • Aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden betreft HR gerelateerde vragen.
 • Bijhouden van bijzonder verlof aanvragen en verlof administratie.
 • Ondersteunen bij het internationale werving-, selectie-, en onboardingsproces.
 • Ondersteunen van medior en senior HR Business Partners bij de ontwikkeling en implementatie van HR projecten.
 • Uitvoeren van de periodieke employee survey.
 • Assisteren bij het ontwikkelen en implementeren van ons totale HR-beleid.


Gezien de fase van IFS Ultimo, waarin we snel en internationaal groeien, denken wij dat deze functie heel interessant en uitdagend is voor iemand met wat jaren administratieve HR ervaring en toe is aan de volgende stap met de ambitie om door te ontwikkelen tot medior/senior HR Business Partner.

Over het HR team
Het HR Team bestaat totaal uit acht personen; drie HR Business Partners, twee Recruiters, twee Office Managers die ons met kleine administratieve werkzaamheden helpen en een HR Directeur. Samen ondersteunen we 230 collega’s in Nederland, België, Duitsland, UK, Frankrijk, Polen, VS en Zweden. Elke maand zorgen wij ervoor dat iedereen de correcte uitbetaling ontvangt van het salaris en vergoedingen. En dat is niet onze enige verantwoordelijkheid, dagelijks zijn wij ook bezig met werving, selectie, performance management, arbeidsvoorwaarden, bijhouden van de diverse wet- en regelgevingen, training, opleiding etc. etc. Dit maakt dat geen werkdag, zelfs geen uur, hetzelfde is.

De basis van ons succes is vertrouwen. We vertrouwen niet alleen op elkaars vaardigheden en expertise, maar ook op elkaars intenties en betrokkenheid. In ons team weten we dat we op elkaar kunnen rekenen, wat de uitdaging ook is. We werken met elkaar samen als een goed geoliede machine, waarin alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

Ons team is niet alleen een plek waarin we samenwerken; het is ook een omgeving waarin we groeien, leren, elkaar inspireren, verhalen en frustraties delen en vooral ook veel lachen. We delen projecten en deadlines en ook de soms wat slechte humor, het plezier, de successen en niet te vergeten de wekelijkse update over onze vakantie plannen. We werken hybride, dus zowel op kantoor als thuis. Elke dinsdag zijn we allemaal op kantoor in Nunspeet en lunchen we samen.


Over IFS Ultimo

IFS Ultimo is een internationale organisatie, met het hoofdkantoor in Nunspeet en onderdeel van IFS met meer dan 5000 werknemers wereldwijd. Met een marktleiderspositie in Nederland en België, hebben wij onze pijlen nu gericht op Duitsland, Engeland en Noord-Amerika om ook daar de leading solution te worden in Enterprise Asset Management.


Bij ambitieuze bedrijfsdoelen horen ambitieuze mensen. Bij IFS Ultimo sta jij daarom aan het roer van jouw carrière. Wij willen dat jij fantastisch bent in je werk. Wij ondersteunen je met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen. Daarnaast heb je de vrijheid en flexibiliteit van hybride werken.

Job requirements


Wat bieden wij

 • Een dynamische en internationale functie voor 32-40 uur per week.
 • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen (o.b.v. 40 uur).
 • Goede pensioenregeling (50/50).
 • Incentive regeling waarmee je een bonus kunt behalen tot maximaal € 3000,-.
 • Vaste thuiswerk- en internetvergoeding van minimaal €60,- die kan oplopen tot €90,- netto (het uiteindelijke bedrag wordt bepaald door het aantal thuiswerkdagen per week).
 • Sterk platform ter ondersteuning van jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibele en informele werkomgeving, waarin teamwork belangrijk is.
 • Laptop plus alles wat je nodig hebt voor een goede (thuis)werkplek.
 • Corporate Social Responsibility (CSR)-dag, waarmee je één dag betaald verlof per jaar kunt opnemen om te besteden aan vrijwilligerswerk.


Wat wij van jou verwachten

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) in HRM of een gerelateerd vakgebied.
 • Enige ervaring in operationele internationale HR-functies.
 • Het is een must dat je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands hebt.
 • Bekendheid met HR-systemen en basisprincipes van HR-processen.
 • Ervaring en/of kennis met SDWorx/Cobra, Learned, Recruitee is een pre.
 • Proactieve houding en het vermogen om effectief te multitasken.


Solliciteren en de volgende stappen

Als je denkt dat deze functie de volgende stap in je carrière is, laat het ons dan weten! Van daaruit zullen we je cv bekijken. We nodigen je uit voor een telefoontje om de bal aan het rollen te krijgen en we zullen je informeren over de komende stappen.

Voor vragen: livelinkyourcareer@ultimo.com of +31 341 42 37 37 Stuur ook gerust Sterre (sterre.adam@ultimo.com) of Fleur (fleur.rouwendal@ultimo.com) een berichtje, zij kunnen uit eerste hand meer vertellen over wat wij zoeken.

Nunspeet, Gelderland, Netherlands
Staff

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable
Nunspeet, Gelderland, Netherlands
Staff