Skip to content

Support Engineer

Nederland, Gelderland, NunspeetCSS

Functieomschrijving

Ben jij een echte ‘problem solver’ en gaat jouw hart sneller kloppen van IT-vraagstukken, klantcontact en ben je analytisch sterk om tot de juiste oplossingen te komen? Dan is de rol van ‘Support engineer’ de functie voor jou.  


Als Support Engineer bij Ultimo ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. We zorgen ervoor dat de verwachtingen die ze hebben bij onze oplossing, ook in de praktijk eruit komen. In ons team zoeken we nu versterking. Iemand die met ons hard aan de slag wil en hands-on mentaliteit heeft om de support te leveren aan meer dan 2000 klanten. We werken in een team, we helpen elkaar, nemen werk over van elkaar en delen kennis. We zijn een internationaal bedrijf met klanten over de hele wereld. Dit maakt het werk enorm afwisselend. 


Hoe zit een dag eruit in ons team 

We werken flexibel vanuit thuis of kantoor. We hanteren de standaard van minimaal één dag op kantoor en de rest vanuit huis, maar je bent vrij om zovaak mogelijk naar ons pas gerenoveerde kantoor te komen. We hebben een gezellig en behulpzaam team, heerlijk koffie en high-tech werkplekken. 
Je begint de dag tussen half 8 en 9 uur met een bakje koffie waarna je als eerste je lijst met melding door neemt om te zien of klanten gereageerd hebben. Stuk voor stuk pak je je eigen meldingen op en onderneemt actie. Dit kan een reactie of een oplossing zijn richting de klant, mocht je niet uitkomen dan kun je altijd je collega's om ondersteuning vragen. Hier komt je interesse in de techniek vaak goed van pas. Vervolgens onderneem je zelfstandig actie richting de klant, via telefoon of direct in de portal. 


Het team 

We zijn een groep van zeven gedreven en enthousiaste Support Engineers verdeelt over twee teams: functioneel en technisch. Ondersteunend door één teamleider. 

We zijn in de leeftijdscategorie van 20 tot 40 en gemiddeld rond de 30. Gemiddeld werken mensen vijf jaar in ons team. Vanuit het support team zijn er veel doorgroeimogelijkheden. In de afgelopen jaren zijn tientallen Support Engineers doorgegroeid naar het Software Update Team, Research & Development, Integration en Implementation binnen Ultimo. We steunen je in je doorgroei met een ontwikkelingstraject en budgetten die je samen met HR afspreekt! 


Over werken bij Ultimo 

Werken bij Ultimo is een reis op zich. Onze drijfveer als werkgever is ervoor zorgen dat je werk aansluit bij jouw ambities en betekenis geeft aan jouw carrière. Werk dat gewaardeerd wordt door je collega's en je management. 

We willen dat je fantastisch bent in je werk. Daarom ondersteunen we jou met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen. 
We breiden onze internationale organisatie uit. Met ongeëvenaarde kennis en moderne software op het gebied van Enterprise Asset Management (EAM) bieden wij hoogwaardige diensten, training en ondersteuning aan onze klanten. 
 
Ga met ons mee op onze reis bij het bouwen van de nummer één EAM Cloud ter wereld! 

Vereisten

Wat zoeken we?

 • Een enthousiaste nieuwe collega voor in ons team;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je praat makkelijk met klanten, aan de telefoon en per email;
 • Goede beheersing van en Nederlandse en Engelse taal;
 • Analystisch vermogen;
 • Werkervaring binnen een support functie is een pré;
 • Interesse in software/IT.


Ultimo Software Solutions biedt

 • Een marktconform salaris;
 • Sterk platform ter ondersteuning van jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen;
 • Goede pensioenregeling (50/50);
 • Vaste netto maandelijkse thuiswerkvergoeding en internetvergoeding;
 • Laptop plus alles wat je nodig hebt voor een goede (thuis)werkplek
 • Ski trip in Q1 2023!


Sollicitatie en proces

Als je denkt dat deze functie de volgende stap in je reis is, laat het ons dan weten door op de solliciteerknop te drukken. Van daaruit kijken we goed naar je cv en bij voorkeur ook naar je motivatiebrief. We nodigen je uit voor een telefoontje voor de eerste kennismaking en we zullen je informeren over de vervolgstappen.

Voor vragen: livelinkyourcareer@ultimo.com of +31 341 42 37 37

Nederland, Gelderland, Nunspeet
CSS

of

Nederland, Gelderland, Nunspeet
CSS