Skip to Content

Support Engineer

Netherlands, Gelderland, NunspeetCSS

Functieomschrijving

Als Support Engineer bij Ultimo ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. We zorgen ervoor dat de verwachtingen die ze hebben bij onze oplossing ook in de praktijk eruit komen. In ons team zoeken we nu versterking. Iemand die met ons hard aan de slag wil om de support te leveren aan meer dan 2000 klanten. We werken in een team, we helpen elkaar, nemen werk over en delen kennis. De ene weet meer van de techniek, de andere is weer veel beter in bijvoorbeeld Engels. We zijn een internationaal bedrijf met klanten door heel Europa. Dat maakt het ook afwisselend.

We zijn ook een sterk groeiende organisatie, klanten waarderen onze “high value” services. Waarvan wij het gezicht zijn. Het succes van onze klanten is het doel, in 2020 waardeerden onze klanten ons met een 8.7. Dus je komt in een winnend team!


Hoe zit een dag eruit in ons team

We werken flexibel vanuit huis of kantoor. We hanteren de standaard van 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis, maar je mag ook kiezen voor 5 dagen op kantoor.
Je begint de dag tussen half 8 en 9 uur met een bakje koffie waarna je als eerste je lijst met melding door neemt om te zien of klanten gereageerd hebben. Stuk voor stuk pak je je eigen meldingen op en onderneemt actie. Dit kan een reactie of oplossing zijn richting de klant, of je vraagt om ondersteuning van je collega’s. Hier komt je interesse in de techniek vaak goed van pas. Vervolgens onderneem je zelfstandig actie richting de klant, via telefoon of direct in de portal.

Wanneer een melding is afgehandeld vraag je via de portal om een acceptatie van de klant en hierbij wordt de klant ook gevraagd en beoordeling te geven zodat we weten hoe tevreden de klant was met ons antwoord. Je zorgt altijd voor de juiste registratie in ons systeem, aangezien onze klanten ook toegang hebben in onze portal, ze hebben altijd inzicht in de communicatie, afspraken en voortgang van hun melding.

Zodra je een melding hebt afgehandeld, pak je een eerder aangemaakte melding op uit ons systeem. Deze meldingen staan gesorteerd o.b.v. prioriteit voor je klaar.

Tussendoor hebben we vaak overleg met het team. We bespreken lastige meldingen, maar ook hoe we onze interne processen kunnen verbeteren. Samen met je teamleider werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je terecht voor inhoudelijke vragen.


Het team

We zijn een groep van zeven gedreven en enthousiaste Support Engineers verdeelt over twee teams: functioneel en technisch. Aangestuurd door één teamleider.

We zijn in de leeftijdscategorie van 19 tot 40 en gemiddeld rond de 30. Gemiddeld werken mensen vijf jaar in ons team. Vanuit het support team zijn er veel doorgroeimogelijkheden. In de afgelopen jaren zijn tientallen Support Engineers doorgegroeid naar het Software Update Team, Research & Development, Sales en Consultancy binnen Ultimo.

We vertellen je graag meer als we met je kennis maken!


Ultimo Software Solutions biedt

 • Bruto maandsalaris € 2.200,- - € 3300,- per maand o.b.v. 40 uur;
 • Sterk platform ter ondersteuning van jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen;
 • Goede pensioenregeling (50/50);
 • Vaste netto maandelijkse thuiswerkvergoeding en internetvergoeding;
 • Laptop plus alles wat je nodig hebt voor een goede (thuis)werkplek;
 • Onvergetelijke skitrip in Q1 2022.

Heb je inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Erik Fidder, Teamleider Customer Support; erik.fidder@ultimo.com of via 0341-423737.

Heb je vragen of opmerkingen over je sollicitatie of het proces, neem contact op met onze recruiter a.i. Danielle Kuijf (0341-423737) of vraag of zij contact met jou op wilt nemen via onderstaande button.

Vereisten

Wat zoeken we?

 • Een enthousiaste nieuwe collega voor in ons team!
 • MBO+ werk- en denkniveau met diploma
 • Je praat makkelijk met klanten, aan de telefoon en per email
 • Werkervaring binnen een support functie is een pre
 • Interesse in software en IT

of